Пълнени яйца с бекон

02/12/2015
Христоваот ХристоваНовак
"Знаете ли какво да направите с яйцата от Великден, които стоят в хладилника ви? Ето и нашето предложение "
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 028
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сваряваме яйцата, след което ги разрязваме на половинки и отделяме в купа сварените жълтъци.

Половинките белтъци нареждаме в красива чиния. Намачкваме жълтъците в купата, след което прибавяме половин кофичка майонеза (може и малко повече, аз лично обичам с повече), 1 с.л. горчица и нарязания на малки кубчета бекон.

Добавяме две щипки сол и малко черен пипер. Объркваме хубаво сместа и с нея богато пълним половинките белтък.

Отгоре наръсваме с червен пипер, малко зехтин, малко балсамов оцет и за финал наръсваме с магданоз.

Страшно вкусно и ефектно предястие за гости.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар