Варен нахут с кайма

03/12/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 883
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От каймата с влажна ръка оформяме продълговати малки цилиндри, които запържваме в мазнината.

Към тях прибавяме измития и нарязан на ситно лук.

Изцеждаме нахута от консервата и го добавяме към останалите продукти.

Добавяме доматеното пюре, солта и карамфила и разбъркваме отново.

Накрая изсипваме върху ястието водата и оставяме да ври на среден огън до готовност.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар