Гъбена крем супа с топено сирене

03/12/2015
ралица
отралицаНовак192
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 428
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме моркова и лука в мазнината и прибавяме нарязаните гъби, след омекването на гъбите наливаме приготвената вода и добавяме нарязаният картоф.

След завирането на супата добавяме топеното сирене и сметаната. Подправяме на вкус.

Пасираме с пасатор и поднасяме с крутони или препечена филия с чесън, зехтин и риган.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

ралица
ралица
04.12.2015 07:34
Разбира се подправките са въпрос на вкус ,но само масло няма как да стане защото маслото изгаря бързо трябва да се смеси с друга мазнина.
2
0
Mariana
Mariana
04.12.2015 09:52
Да, това за маслото съвсем го проспах. Ралица, благодаря ти за бързия отговор. Непременно ще я сготвя и ще пиша как е станала!
0
0
Mariana
Mariana
03.12.2015 14:36
А може ли вместо чубрица да сложим копър и олиото да заменим с масло? Струва ми се, че така супата ще стане още по-вкусна.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв