Никулденска щука

05/12/2015
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър3141037
"Бъдете нестандартни, отбележете Никулден с вкусна щука вместо с традиционния шаран "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 807
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива добре и се почиства на течаща вода. От нея с помощта на нож се оформят филета. Те се овалват в марината от изброените съставки. Съдът се затваря и се прибира в хладилник за 1 час.

След това се вади на стайна температура и след около 15 минути филетата се изпържват в намазнен тиган. После всяко парче се полива със сос от разбито кисело мляко, скълцан копър, орехи, джинджифил и малко сол.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар