Супа от риба с карфиол

20/10/2010
Влади
отВладиНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 390
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива се, нарязва се на дребни парчета и се сварява за кратко в подсолена вода. Изважда се с решетъчна лъжица.

Целината и лука се настъргват на ренде, а чушките, цветчетата карфиол и доматът се нарязват на кубчета. Така подготвените зеленчуци се прибавят към врящата супа. Преди да се свали от огъня, се слагат разбитата сметана, кравето масло, лимоновия сок и нарязан на ситно магданоз.

Рибата се разпределя във всяка супена чиния и отгоре се залива със супата.
подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар