Задушени лангустини

07/12/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо759
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лангустините се почистват, така че да остане само месото. Чесънът се реже на ситно и се запържва за 3 минути.

Лимонът се изцежда и сокът се добавя към чесъна в тигана. Чесънът се пържи до златисто и се добавя виното и сметаната.

Разбърква се и се кипва, след което се готви 2 минути.

Лангустините се пускат в соса и се задушават на бавен огън под капак 10 минути. Добавя се стръкът розмарин и солта.

Поръсва се със ситно нарязан магданоз и се сервира веднага.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар