Свински котлети с чесън

09/12/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
"Знаете ли как да накарате един мъж да се влюби във вас? Ето как "
Приготвяне40 мин.
Готвене100 мин.
Общо140 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо770
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Счукваме игличките на розмарина и ги разбъркваме с половината на пресования чесън и 1 с.л. зехтин.

Отстраняваме костите на месото, правим няколко разреза в него и ги напълваме с приготвената паста. Посоляваме и натриваме с черен пипер.

Поставяме в тавичка, покриваме с костите и печем 30 минути на 200 градуса.

След това допичаме на по слаба фурна още 45 минути.

Загряваме мазнината и в нея задушаваме останалия нарязан чесън, сипваме нарязаните домати и варим 15 минути.

Добавяме боба и щипката градински чай. Подправяме с черен пипер и сол.

Нарязваме месото на порции и добавяме от доматената смес.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар