Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Зелен фасул по полски

Зелен фасул по полски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Зелен фасул по полски1 / 3
09/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
130 мин.
Порции
5
"Зелен фасул, какъвто не сте хапвали досега"

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 1 кг
  • яйца - 2 бр., сварени
  • магданоз - 5 - 6 стръка
  • масло - 50 г
  • галета - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме зеления фасул в подсолена вода за 40 минути, докато омекне. Отцеждаме добре.

Сваряваме яйцата, охлаждаме и белим.

Запържваме в тиган маслото и галетата.

Сипваме фасула в чиния и отгоре настъргваме сварените яйца.

Заливаме с препържените галета и украсяваме с нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: