Домашни слепени шоколадови сладки

10/12/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
Приготвяне40 мин.
Готвене15 мин.
Общо55 мин.
Порции20-25 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо997
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Размекналото масло разбиваме в купа с пудрата захар, жълтъците, какаото, размито с водата и млякото.

Добавяме брашното и омесваме тесто. Оставяме го да престои 1 час и разточваме.

Изрязваме с формички сладки, които печем на умерена фурна 15 минути.

Когато изстинат ги намазваме с мармалад и слепваме две по две.

Може да глазираме с шоколадова глазура или да намажем с мармалад и да оваляме в натрошени орехи.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар