Домашни кашкавалки с масло

15/12/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8 парчета
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 868
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена3

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Настъргваме кашкавала, отделяме малко и прибавяме към него маслото, яйцата и брашното.

Омесваме тесто, което разстиламе в намазана с мазнина тавичка.

Дебелината на тестото трябва да е 0.5 см.

Отгоре посипваме от заделения кашкавал и поръсваме с червен пипер.

Печем в умерена фурна до зачервяване.

Като се опече, нарязваме на квадрати или ромбове.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Георгиева
В тази рецепта няма ли някакви набухватели, сода или мая?
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв