Щрудел с бутер тесто

10/12/2015
Мартина Тракова
отМартина ТраковаПомощник Готвач138180301
"Малките кулинарни хитрости като бутер тестото позволяват дори на начинаещите кулинари да приготвят невероятно вкусни десерти "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 899
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и почистени от семената ябълки се настъргват на едро ренде.

Задушават се в тиган с маслото, захарта и канелата, докато омекнат и добият кехлибарен цвят.

Готовото бутер тесто леко разглаждаме с помощта на точилка.

Нарязваме го на правоъгълници. Слагаме малко от плънката и завиваме на руло.

Пекат се в загрята фурна на 180 градуса за 30 минути или до зачервяване на тестото. Готовите рулца се поръсват с пудра захар.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар