Печено пиле с чесън

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9587k
Печено пиле с чесън1 / 2
11/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • пиле - 1 бр.
  • чесън - 4 скилидки
  • масло - 30 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме пилето и го разрязваме пилето на две през гръбнака.

Натриваме го от всички страни със счукан чесън, червен пипер и сол.

Слагаме го в намазана с масло тавичка и печем до златисто.

Пилето е готово, когато при набождане от него не се отделя розов сок.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: