Свински врат на скара

14/12/2015
Мартина Тракова
отМартина ТраковаПомощник Готвач138180301
"Честна дума, скарата е измислена, за да се пекат на нея сочни свински пържолки "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3 - 6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 339
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата54
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 6 бр. свински вратни пържоли
  • бяло вино - 150 мл
  • сол
  • черен пипер
  • горчица - 50 г
  • соев сос
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.

Нареждаме пържолите, така че да са добре омазани с маринатата.

Престояват минимум 2 часа в хладилник.

Печем на загрята предварително скара до готовност.

Поднасяме с червено вино!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар