Чийзкейк Брауни

Катя ЛулчеваКатя Лулчева
Новак
2321287
01/02/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
8
"Днес ще ви представим този уникален сладкиш, който впечатлява както с визия, така и с вкус"

Необходими Продукти

  • масло - 250 гр. краве
  • крема сирене - 250 гр.
  • прясно мляко - 150 мл.
  • яйца - 4 бр. и един жълтък
  • брашно - 150 гр.
  • какао - 100 гр.
  • захар - 340 гр.
  • течна сметана - 30 мл.
  • ванилия - 2 бр.
  • бакпулвер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Включете фурната на 160 градуса. Разтопете в тенджерка маслото, млякото и 1 ванилия (да не завира) и охладете.

Разбийте 4 яйца с 270 гр. захар и съединете двете смеси. Пресейте брашното с бакпулвера и какаото, добавете ги към получения крем и изсипете всичко в тавичка (за предпочитане правоъгълна), постлана с намаслена хартия за печене (може и намазана с олио и посипана с брашно).

Разбийте сиренето Крема, 70 г захар, и сметаната, добавете 1 ванилия и жълтъкът. Разбийте отново, докато се получи гладък крем. Изсипете сиренената смес върху кафявата и направете с вилица шарки.

Печете 50 минути, после намалете на 140 градуса и печете още 10 минути. Нарежете напълно охладеното брауни на квадрати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
526
410
34
24
10
Дай твоята оценка: