Родопски пататник със сирене и кашкавал

20/12/2015
"Много вкусен специалитет от родопската кухня"
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо67 595
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете обелените лук и картофи и прибавете яйцата към сместа. Добавете натрошеното сирене, прясното мляко, олиото и сол на вкус.

Намажете обилно с мазнина подходяща тава. Сложете трите кори за баница. Разстелете равномерно от готовата плънка.

Отгоре сложете другите две кори. Изпечете пататника в умерена фурна.

Преди да извадите готовия пататник, поръсете с настърган кашкавал. Изпечете до златисто.

Добър апетит!подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

liliya
liliya
07.07.2017 09:20
interesno ste probvam
1
0
Теодора Мещерова
Интересна рецепта, Вили. Аз го правя по друг начин! Имам рецепта тук. Не слагам кори. Ще опитам и твоята рецепта.
3
0
ПетяРВ
ПетяРВ
16.09.2016 11:16
Ммм.. ето какво ще правя утре за закуска! Гласувам с 5!
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв