Пъстра бобена салата

23/12/2015
Марина
отМаринаПомощник Готвач93104791
"Бихте ли наглеждали салатата ни за малко, докато отидем да извадим ракийката от фризера?"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 694
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се накисва за една нощ. След това се сменява водата и се вари на бавен огън.

Аз лично винаги му сменявам водата поне 6-7 пъти и го варя на бавен огън и така нямам никакви проблеми с корема.

След като се свари, го измивате нарязвате зеленчуците и овкусявате.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар