Дип от зрял фасул

25/12/2015
Мартина Тракова
отМартина ТраковаПомощник Готвач138180301
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4 - 6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо675
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • боб - 500 г сварен зрял фасул
  • зехтин - 5 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварения фасул, 3 с.л. от зехтина и малко количество от водата, в която е врял фасулът, пасираме добре.

Прибавяме солта и черния пипер.

В отделен съд загряваме 2 с.л. зехтин и към него слагаме червения пипер да се запържи за 1-2 секунди.

Тази запръжка слагаме върху дипа от зрял фасул.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!