Телешки език в масло

28/12/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
"Богата на аромати, с наситен плътен вкус, тази необичайна рецепта ще впечатли хората, за които я приготвите, а за вас ще бъде предизвикателство и удоволствие!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 011
  • Преглеждания за месеца1085
  • Преглеждания за седмицата58
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • телешки език - 700 г
  • чесън - 5 скилидки
  • масло - 70 г
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме езика в подсолена вода. Обелваме от кожата и режем на ивици.

Отделно приготвяме чесъна, също нарязан на ивици. В съд върху котлона разтопете маслото и в него запържете чесъна.

Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

никнай
никнай
07.02.2016 23:30
ОК 5 точки - и изпутена бутилка бяло вино с препечени филийки бял хляб ....
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв