Постни лападови сарми

28/12/2015
"Ако искате да похапнете нещо здравословно и много вкусно - тези сармички са точно за вас "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции10-12
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 352
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете лука и го задушете в мазнината. Добавете гъбите и ориза и гответе за кратко при непрекъснато бъркане.
Овкусете със сол е червен пипер.

Добавете 1 ч.ч. вода, разбъркайте и махнете от огъня. Оставете сместа да се охлади и ориза да набъбне.

Изчистете листата от дръжките, потапяйте ги в гореща вода и слагайте по лъжица от плънката.

Завийте сармичките и наредете в дълбока тава. Залейте с гореща вода и изпечете в загрята фурна до готовност.

Сервирайте с кисело мляко.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар