Домашно червено кадифе

05/01/2016
Деси Маринова
отДеси МариноваПомощник Готвач1968561
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 633
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме всички сухи съставки без захарта: пресятото брашно, солта, бакпулвера, ванилията, содата и какаото. В отделна купа разбиваме яйцата със захарта, постепенно добавяме олиото, айряна, кафето и червената боя.

Постепенно добавяме сухите съставки към сместта. Консистенцията на сместа трябва да бъде като за кекс. Според диаметъра на тавите ви може да разпределите сместа в 2 или 3 тави. Печем в умерена фурна.

Кремът се получава, като разбием сладкарската сметана с пудра захарта, след това добавяме и крема сиренето.

След като блатовете изстинат, редуваме блат, крем, блат, като завършваме с крем. Накрая заливаме с разтопения на водна баня шоколад.

Украсата е по желание.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар