Пилешко вретено

тинот тинНовак
17/07/2011
"Ето ви една ефектна идея, с която може да впечатлите и най-взискателните си гости Няма защо "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо41 153
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата149
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Начукваме филето, като краищата изтаняваме добре. Ръсим с лимонов сок, сол, черен пипер. Престоява малко.

По дължина на филето нареждаме краставичките и кашкавала нарязани на лентички, гъбите нарязани на ситно, малки парченца масло. Завиваме на руло, изтъняваме добре краищата и заостряме във вид на вретено.

Леко овалваме филето в брашно разбъркано с малко босилек, риган и червен пипер. В тиган с олио пържим вретеното по 2-3 минути от всяка страна. След това слагаме в тавичка и заливаме с виното.

Запичаме във фурна за 15 мин.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 11
4 3
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Най-популярните рецепти от категорията