Пиле с гъби макарони

06/01/2016
Наталиа Петрова
отНаталиа ПетроваЧирак512092
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 094
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сварят в подсолена вода. След това се отцеждат и измиват със студена вода, за да не се слепват.

Пилето и гъбите са нарязват на ленти. Заедно се задушават в малко олио.

Гъбено-пилешката смес се прибавя към макароните.

В 3 с.л. олио се запържва брашното до златисто. При непрекъснато бъркане са добавя млякото. Така приготвеният сос се прибава към макароните.

Всичко заедно се обърква добре. Последни се прибават подправките. Пече се на 200 градуса в намазнена тава. Малко преди да е готово, се поръсва с настърган кашкавал.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар