Пай шоколадови сърца

07/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо548
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към разбитите със захар яйца прибавете киселото мляко със содата бикарбонат и олиото.

Разбъркайте и на порции прибавете брашното и какаото.

Бъркайте до получаване на еднородна смес.

Загрейте фурната и изсипете сместа в намазнена тавичка за пай. Изпечете до готовност на 180 градуса.

Направете крема, като разбиете течната сметана с миксер до пухкавa консистенция.

Добавете заквасената сметана и течния шоколад. Изпечения и охладен блат намажете с получения крем. Гарнирайте с шоколадови сърца.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Мариела Христова
Страхотна рецепта, обожавам шоколад!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!