Капама

07/01/2016
Лидия - Гери
отЛидия - ГериГотвач2571541
"Време е за едно типично българско зимно ястие, което очарова със своя неподправен вкус и аромати. Ястие, което силно препоръчваме!"
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Сготви+1 точки
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо71 244
  • Преглеждания за месеца2180
  • Преглеждания за седмицата1129
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кален гювеч на дъното се поставят две три зелеви листа, за да покрият дъното.

Отгоре се слага нарязано на ситно зеле, което се поръсва с червен пипер и олиото.

И след това започват да се подреждат месо, зеле и най-отгоре се слагат отново няколко цели листа зеле.

Пече се около 2.5 часа на 180 градуса.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

viktoria-68
viktoria-68
08.12.2016 01:08
Az sa6to slagam tri vida meca i stava neveroiatno vkysno,i kam podpravkite dobaviam rigan i 4eren piper moje i dafinov list.
1
1
Радомира Михайлова
Аз го сготвих с три вида и пак стана уникален!Благодаря за рецептата!:)
0
0
Радомира Михайлова
Всички видове месо ли?!Или по избор сте имали в предвид?
0
0
Лидия - Гери
Лидия - Гери
11.01.2016 10:50
Аз в капамата съм сложила всички от изброените видове меса. Но вие по желание може да сложите и само един вид.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв