Паниран кашкавал в кори

07/01/2016
Наталиа Петрова
отНаталиа ПетроваЧирак512092
"Сензация!!! Открихме тайната на перфектния паниран кашкавал! За повече подробности прочетете рецептата "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 813
  • Преглеждания за месеца240
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на плочки с големина по желание.

Корите за баница се разрязват на две половини. Всяко парченце кашкавал се опакова в кора /по желание може и в две кори/.

Потапя се в разбитите яйца и се пържи за 3-4 минути в силно сгорещено олио.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Диана Герова
Диана Герова
14.04.2016 16:07
Вкусът на кашкавала е страхотен. Благодаря за идеята.- Това беше причината да се присъединя днес към Вас. Благодаря.
2
0
Наталиа Петрова
Безкрайно щастлива съм, че харесвате идеята ми и най-вече, че ви допада вкусът!
0
0
Анелия Терзиева
Интересна идея.Мерси за споделянето!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!