Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Паниран кашкавал в кори

Паниран кашкавал в кори

Наталиа ПетроваНаталиа Петрова
Чирак
5117472190
Паниран кашкавал в кори2 / 6
07/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4
"Сензация!!! Открихме тайната на перфектния паниран кашкавал! За повече подробности прочетете рецептата"

Необходими Продукти

  • кори за баница - 1/2 пакет фини
  • кашкавал - 300 г
  • яйца - 1 - 2 броя
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на плочки с големина по желание.

Корите за баница се разрязват на две половини. Всяко парченце кашкавал се опакова в кора /по желание може и в две кори/.

Потапя се в разбитите яйца и се пържи за 3-4 минути в силно сгорещено олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Мария Божилова
Мария Божилова
Наистина много добър паниран кашкавал!Не се разтича и се приготвя много бързо.
11.01.2020 22:07
Диана Герова
Диана Герова
Вкусът на кашкавала е страхотен. Благодаря за идеята.- Това беше причината да се присъединя днес към Вас. Благодаря.
14.04.2016 16:07
2
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Безкрайно щастлива съм, че харесвате идеята ми и най-вече, че ви допада вкусът!
24.02.2016 18:00
Анелия Терзиева
Анелия Терзиева
Интересна идея.Мерси за споделянето!
24.02.2016 14:06
1
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Да, наистина е важно пакетирания кашкавал да се потопи в яйцето непосредствено преди пържене.
23.02.2016 10:01
2
никна
никна
Много яко - лесно, бързо и вкусно.
Приятно съм изненадан, научих нещо което наистина си заслужава да се пробва - въпреки че предварително знам че ще е добро.
Браво.
22.02.2016 20:14
1
1
Djes
Djes
Понякога ми се разкашква кашкавала. На какво ли се дължи.
22.02.2016 16:56
1
Покажи всички подкоментари
Кака и Батко
Кака и Батко
За първи път нещо ми се получава от първи път. Никакви забележки към описанието, а за вкуса да не говорим! Дори веднага опитах по същата технология да панирам сирене - също перфектно. Нещото, което установих на мой гръб е да се внимава листата да не се перфорират от кашкавала при завиването - разтича се. Другото важно според мен е да се уточни, че овалването в яйце трябва да става парче по парче непосредствено преди пърженето - иначе корите се размекват и съдържанието изтича.
22.02.2016 16:33
1
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Много се радвам, че рецептата Ви харесва.
15.01.2016 13:14