Пасти с двойно шоколадов крем и кокос

07/01/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
Приготвяне50 мин.
Готвене50 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо650
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват на пухкав крем. Към тях добавете горещата вода и при непрекъснато бъркане постепенно прибавете захарта. Накрая добавете пресятото брашно, нишесте и бакпулвер. Разбъркайте добре и изсипете сместа в тавичка, застлана с хартия за печене. Изпечете блата на 180 градуса около 35 минути.

Пригответе пудинга според указанието на опаковката. Свалете от котлона и към него добавете желатините (които предварително сте накиснали в 100 мл вода, докато набъбнат). Разбъркайте добре. Разделете сместа на две части и прибавете в едната черния шоколад, в другата - белия. Оставете двата крема да се охладят добре.

Поставете блата във формата (с откопчаващи страни), в която сте го пекли. Сиропирайте със сок от компот или захарен сироп. Изсипете белият крем, а отгоре - кафявия крем. Оставете в хладилника да стегнат.

След това разбийте сметаната и я изсипете върху крема. Загладете добре и поръсете с кокосови стърготини. Оставете в хладилника за няколко часа. Извадете и нарежете на пастички.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар