Гръцка туршия

08/01/2016
"Пикантно предложение от Гърция, което си струва да опитате!"
Приготвяне60 мин.
Готвене10 мин.
Общо70 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо25 340
  • Преглеждания за месеца2655
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на парчета зелените домати, морковите и камбите, а оставете цели маслините и опуканите люти чушлета.

Солта, захарта, черният пипер на зърна се смесват с нарязаните копър и магданоз. Добавете към останалите продукти и оставете така за 24 часа, като регулярно бъркате.

Разбъркайте в тенджера оцета, олиото и аспирините и бъркайте на котлона, докато аспирините се разтворят. Важно е сместа да не ври, а само да се разтопят аспирините!

Залейте зеленчуците с готовата марината. Оставете така за 1-2 часа и напълнете в буркани.

Гръцката туршия не се вари и може да се консумира веднага.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар