Кавърма със свинско месо

08/01/2016
Лидия - Гери
отЛидия - ГериГотвач2571541
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 673
  • Преглеждания за месеца437
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържва се свинското месо до готовност, като преди това сте го нарязали на късове.

Отделно се изпържват останалите продукти - скълцания по-едро праз, нарязаните зелени домати и чушките от туршия.

Добавете към месото и овкусете с подправки.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Теодорина
Теодорина
08.01.2016 13:58
Вкусно
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв