Пилешки дробчета с ориз и гъби на фурна

09/01/2016
Мариела Христоваот Мариела ХристоваПомощник Готвач 1x
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 379
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера задушавам последователно в олиото лука, пилешките дробчета и гъбите.

Овкусявам ги със сол, чубрица и черен пипер.

В тава разстилам ориза (като предварително го измивам) и върху него равномерно разпределям задушената смес.

Отгоре поръсвам с магданоз и заливам с вода 1:5.

Пека във фурна на 150 градуса около 45 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Мариела Христова
Наливам повече вода, защото оризът ми с по-малко става по-сух.
1
0
Наталиа Петрова
Аз го правя с традиционното съотношение ориз:вода - 1:3
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв