Овнешка Казъртма

09/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач627171
"Знаете ли защо му викат казъртма? За да си знаете, че е двойно по-вкусно от всички кавърми, които сте опитвали досега "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо743
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • овнешко месо - 1 кг
  • масло - пакетче
  • лук - глава
  • черен пипер
  • сол
  • домати - 3 - 4 бр. червени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното месо се задушава в масло до зачервяване. Слагаме лукът и добавяме малко хладка вода.

Когато месото омекне добавяме нарязаните на купчета домати, сол и черен пипер.

Оставяме на тих огън докато водата от доматите се изпари и се образува гъст сос.

Поднася се с малко магданоз и много любов!подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар