Винен кебап с качамак

09/01/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо919
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки. Задушете го в олиото за няколко минути.

Добавете ситно нарязания лук и чесън. Разбъркайте, докато лукът стане прозрачен. Сложете брашното, червения пипер и подправките.

Налейте виното и топла вода, колкото да покрие продуктите (ако обичате повече сос, сипете още).

Гответе до омекване на продуктите. През това време направете качамака (според указанието).

Добавете му малко масло и сирене. Разбъркайте добре и го разпределете във формички за мъфини.

Оставете да се охладят и ги сервирайте с винения кебап.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар