Пълнени патладжани с агнешка кайма

09/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач625171
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо320
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязан на дребно лукът задушаваме до омекване. Към него добавяме каймата и овкусяваме.

Когато каймата стане на трохи към сместа добавяме нарязани вътрешността на патладжаните и нарязаните домати. Добавяме чесъна и задушаваме още известно време.

Издълбаните патладжани запържваме леко в тиган и пълним с получената плънка.

Напълнените патладжани нареждаме в тенджера и заливаме до половината им с вода.

Варим до омекване на патладжана.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар