Унгарски пълнен бут от диво прасе

09/01/2016
Ваня  Величковаот Ваня ВеличковаПомощник Готвач 1x
"Сигурни сме, че този висш кулинарен пилотаж няма да Ви затрудни! Вие сте нашите кулинари трепач "
Приготвяне10 мин.
Готвене100 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо695
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Необходимо е бутът да се маринова от 2 до 4 дни. Обезкостяваме маринованият бут, като в получената вдлъбнатина посолваме с подправки, и намазваме с масло.

Каймата омесваме с яйцето, галетата, сланината, натопеният в млякото хляб, черният пипер и солта. С тази плънка пълним вече подправеният ни бут. Зашиваме отвора и го намазваме с мазнина.

Печем продължително на умерена фурна, като бутът трябва да е под капак или фолио, за да не се изсуши. От време на време го поливаме със сосът от пуснатите мазнини.

Ако искате да съкратите времето за готвене, можете предварително да сварите бута, като след това при печенето го поливате с получения бульон.

Така приготвено месото е вкусно и студено!подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар