Сърна с круши

09/01/2016
Ваня  Величковаот Ваня ВеличковаПомощник Готвач 1x
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо300
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме крушите и ги разрязваме на две. Почистени от семената ги варим със захар, канела, лимоновия сок и малко вода до омекване, но без да им се развали формата.

Задушаваме месото на умерен огън за няколко минути и добавяме нарязаната сланина с малко сол.

Доливаме вода, малко захар и френското грозде.

Оставяме го да заври до готовност на месото. Сосът се пасира и с него заливаме нарязаното на филийки месо, отстрани гарнирано с крушите.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Pressy
Pressy
26.03.2016 12:34
Мммм...страхотно изкушение !!!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв