Свинско на тиган с гъби и праз

10/01/2016
Веселина Константинова
отВеселина КонстантиноваМастър Шеф133270113876
"Знаете, че не нужно да стоите с часове в кухнята, за да приготвите вкусно ястие, нали?"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 101
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на късчета и го сложете в дълбок тиган. Добавете свинската мас и запържете. Добавете нарязаните на филийки гъби.
Нарежете праза на кръгчета и лука на кубчета. Прибавете зеленчуците и бъркайте докато омекнат.

Добавете виното и похлупете с капак. Разбърквайте от време на време, докато месото омекне напълно.

Готовото ястие овкусете със сол, добавете и подправките.

Поднесете с чаша червено вино.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар