Пилешка кавърма на сач

09/01/2016
Исман Алиева Ибрямова
отИсман Алиева ИбрямоваПомощник Готвач1624591
"Днес ви подготвили един евъргрийн от българската кухня. Ако си и сипете чаша вино няма да имате грешка "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 792
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва на плоски парчета. Мариноват се в оцета, меда, копъра и солта. Пекат се на сач с маслото.

След пилешкото месо се задушават за около 3-4 мин. нарязаните чушки и морков.

Ястието се сервира поръсено с парченца топено сирене и сладък или лют червен пипер.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар