Пълнен див гълъб

12/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач627171
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо621
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • гълъби - 2 големи млади
  • грах - 100 г зелен
  • масло - 4 с.л.
  • захар
  • бульон
  • сол
  • черен пипер
  • фарш - от кифли
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре изчистените гълъби се пълнят с кифления фарш (кифла, яйце, прясно мляко, масло, черен пипер и сол).

Трябва да се получи гъста каша.

Зашиваме гълъбите и печем на умерена фурна за около 30 минути.

Задушаваме граха и овкусяваме с малко захар, масло и сол.

Гълъбите се сервират разрязани на две и обилно полети с бульон и приготвения грах.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар