Супа от свинско рагу с чесън

12/01/2016
Кристина
отКристинаНовак2
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 019
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме рагуто в подсолена вода и го нарязваме на порции.

Обелваме и нарязваме картофите и ги слагаме да се варят в бульона от свинското месо. Нарязваме и чесана на едро.

След като се сварят зеленчуците, напълно добавяме и месото и фидето.

След като се свари фидето, сваляме супата от котлона и добавяме киселото мляко и чубрицата.

Консумираме го топло.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар