Гювечета със свинско месо

16/03/2011
тинот тинНовак
"Ето това им харесваме на гювечетата - с минимални усилия се постига страхотен и най-важното вкусен резултат!"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23 525
  • Преглеждания за месеца142
  • Преглеждания за седмицата74
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

В мазнината се задушава месото нарязано на хапки. Слага се нарязаният на по-едро лук, червения пипер и доматите.

Ври около 10 минути, след което се прибавят черния пипер и чубрицата и. Сместа се разпределя в гювечетата.

Слагаме във всяко гювече по 1 к.ч.вино и запичаме във фурната на 180 градуса.

При поднасяне поръсваме обилно с магданоз.
Бон апети!подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

malvi
malvi
19.04.2011 17:11
Аз го направих и на всички им хареса.
2
3

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти