Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Гювечета»Гювечета със свинско месо

Гювечета със свинско месо

тинтин
Новак
308013k
Гювечета със свинско месо1 / 2
16/03/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4
"Ето това им харесваме на гювечетата - с минимални усилия се постига страхотен и най-важното вкусен резултат!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг.
  • лук - 500 гр.
  • домати - 300 мл.
  • магданоз - 1 връзка
  • червен пипер - 1 с.л.
  • чубрица
  • черен пипер
  • олио
  • бяло вино - 6 к.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В мазнината се задушава месото нарязано на хапки. Слага се нарязаният на по-едро лук, червения пипер и доматите.

Ври около 10 минути, след което се прибавят черния пипер и чубрицата и. Сместа се разпределя в гювечетата.

Слагаме във всяко гювече по 1 к.ч.вино и запичаме във фурната на 180 градуса.

При поднасяне поръсваме обилно с магданоз.

Бон апети!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

malvi
malvi
Аз го направих и на всички им хареса.
19.04.2011 17:11
2
3