Сочен свински дроб на фурна

10/01/2016
"Не ви трябва майсторлък, а мерак - с мерак става най-вкусен "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 068
  • Преглеждания за месеца1507
  • Преглеждания за седмицата221
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свински дроб - 600 - 700 г
  • лук - 2 - 3 средни глави
  • моркови - 1 бр. голям
  • брашно - 100 г
  • олио
  • чубрица
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате дроба на желаната от вас големина (да не са много дебели все пак).

След това в една купа омесвате дроба със сол и чубрица на вкус. После всяко парче го овалвате в брашно, потапяте в олио и го редите в тавичка.

Нарязвате лука на шайби и го нареждате върху дроба да го покрият.

Настъргвате отгоре на едро моркова и завивате във фолио. Печете на 180 градуса.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар