Печена багета с кренвирш

10/01/2016
Наталиа Петрова
отНаталиа ПетроваЧирак512092
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо217
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във всяка багета се правят два разреза, така че да се оформят джобчета. Всяко джобче се намазва с малко масло от двете страни.

Кренвиршите са нарязват на ленти по дължина. Лентичките се поставят в джобовете. По същия начин се постъпва и с кашкавала.

Отгоре се поръсва с малко кетчуп.

Пече се в предварително загрята умерена фурна.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

marcheva14  Мария Симеоно
Не мога да разбера какво е това от снимката, ако може нека някой да ми каже?? Нещо е свито, нещо като охлюв, нещо като нещо...
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв