Консервиране на зелен боб

10/01/2016
Ирина Андреева Jolie
отИрина Андреева JolieГотвач232324101
"Ако си падате по яхниите и гювечите - ето как да се запасите със зелен фасул за зимата "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции2-3 буркана
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 582
  • Преглеждания за месеца820
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • зелен боб - 1 кг.
  • сол - 1 с.л.
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре фасула, почистете го и го нарежете на парчена по около 2-3 см.

Изсипете в буркан от 800 мл. и подправете със солта. Налейте с вода до горе, затворете бурканите и ги стерилизирайте за десетина минути от затварянето на капачките.

Извадете внимателно и обърнете надолу с капачките.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Николина Панчева
не е малко времето за стелизация
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!