Панировка за цаца

25/03/2011
тин
оттинНовак276
"Само с тази панировка цацата става неустоимо хрупкава!"
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 942
  • Преглеждания за месеца782
  • Преглеждания за седмицата26
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби.

Приготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта.

Потапяме рибата в панировката и пържим в олио.подобни рецепти тук

5 7
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Sisi Antova
Sisi Antova
06.07.2014 17:50
Чудесно хрупка!
2
1
дедо пацо
дедо пацо
20.03.2014 15:03
Предлагам Ви да опитате следната панировка за риба: брашно+гаалета+девесил+сол+черен пипер+чесън на прах,коичесвата са по ваша преценка.Те това се разбърква добре,рибата се отъркалва в панировката и се пържи в згорещеното олио.
1
0
Цацолюб
Цацолюб
09.09.2012 19:36
Панировката си е екстра! Пробвайте!
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв