Ахиако Криоло

10/05/2016
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо243
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В много голяма тенджера се излива водата и се кипва. Лукът се реже на ситно и се запържва в зехтина. Добавя се чесънът и нарязаното на ситно пилешко месо.

Пушеният свински бут се нарязва на ситно, както и шпековият салам, и се пускат в тигана. Свинското и телешкото месо се нарязват на ситно и се добавят в тигана.

Всичко се запържва, докато лукът не придобие цвят на светъл карамел, а месото не омекне. Всичко от тигана се добавя към врящата вода. Вари се на минимален огън 1 час, като периодично се маха пяната.

В тиган се излива доматеният сос, добавя се нарязаната на ситно чушка, поръсва се със сол и се задушава до омекването на парченцата чушка. Кочаните царевица се разрязват на четири и се добавят към супата.

Тиквата се нарязва на кубчета и също се добавя към супата. Сладките картофи се обелват, нарязват се на кубчета и се добавят към супата. Добавя се доматеният сос с чушката и супата се вари още 55 минути на минимален огън.

Сваля се от котлона, добавят се нарязаните на кръгчета банани и се разбърква. Лаймът се изцежда, сокът се добавя в супата и тя се сервира веднага.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар