Пилешки бутчета с лапад и ориз

11/01/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Свежо пролетно предложение с пресен лапад, което, вярваме, ще допадне на мнозина от вас "
Приготвяне29 мин.
Готвене45 мин.
Общо74 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо731
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 1 кг, парти
  • лук - 1 глава, кромид
  • ориз - 200 г.
  • лапад - 200 г.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете бутчетата в малко мазнина. Прибавете лука, нарязан на ситно и след няколко минути, прибавете ориза. Накрая добавете лапада и разбъркайте.

Налейте около 600мл вода, посолете и поръсете с черен пипер.

Печете ястието на 200 градуса, до готовност.

Поднесете със заквасена сметана.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар