Банички с праз лук и сирене

21/01/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 282
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намачкваме сиренето и го смесваме с яйцата и киселото мляко.

Разтопяваме маслото и го смесваме с олиото и водата.

Почистваме и нарязваме праза на ситно и го задушаваме с 1 к.ч. олио, докато започне да се зачервява.

Взимаме корите две по две и намазваме външната със сместа от мазнина и вода.

Върху вътрешната слагаме по лъжица от праза и по лъжица от сиренето с яйцата.

Навиваме на рулца, чиито краища са подгънати.

Намазваме отгоре с мазнина и печем на умерана температура, докато се зачервят.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!