Магданозено песто

12/01/2016
Ирина Андреева Jolie
отИрина Андреева JolieГотвач231324101
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 885
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата27
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате и наситнявате всички твърди съставки. Поставяте ги в тясна купичка.

Добавяте подправките и пасирате всичко добре, докато се получи еднороден сос от магданоз.

Пробвайте как е на вкус и прибавете още подправки, ако е нужно.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Величка Щърбанова
Любимо ми е. Не хвърлям стръковете на магданоза, а ги блендирам точно както го правиш и ти. Единствената разлика е само това, че аз прибавям и няколко люспи пармезан в сместта. Пробвай, придобива по-различен вкус. :)
0
0
Марина
Марина
15.01.2016 16:09
Бързо, лесно и много вкусно. Определено е по-достъпно от другите видове песто. На мен обаче ми трябваше повечко чесън :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв