Наденица с боб и ориз

13/01/2016
Sss
отSssНовак2220
Приготвяне20 мин.
Готвене300 мин.
Общо320 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо411
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • вода - 3 ч.ч.
  • боб - 1 ч.ч. червен от консерва
  • лук - 1 ч.ч
  • чушки - 1 почистена зеленa
  • кервиз - 3/4 ч.ч.
  • мащерка - 1 ч.л. сушена
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • лют пипер - 3/4 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • наденица - 400 г нарязана на филийки
  • дафинов лист - 1 br.
  • чесън - 5 скилидки (пасирани)
  • сол - 1/2 ч.л.
  • ориз - 3 ч.ч. сварен дългозърнест
  • зелен лук - 1/4 ч.ч. пера
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първите 12 продукта плюс чесъна се смесват в тенджера и се оставят да заврат на силен огън, покрити с капак.

Намалете градусите след завиране и оставете 5 часа.

Отстранете дафиновия лист и добавете сол.

Сервирайте върху канапе от ориза и поръсете със зеления лук.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар